JKR Muovi aloitti käsidesiautomaattien sarjatuotannon

0

LOIMAA Loimaalainen JKR Muovi Oy on käynnistänyt käsidesiautomaattien sarjatuotannon. Toimitusjohtaja Juha Koivisto kävi perjantaina tuomassa uuden tuotantoerän ensimmäisen yksilön Suomen Maatalousmuseo Sarkaan.

Saran tiedotteessa kerrotaan, että loimaalaisvoimin kehitetyn laitteen juuret ovat vuodessa 2010 ja sikainfluenssaepidemiassa. Silloin JKR Muovi Oy teki automaatin ensimmäiset versiot. Nyt laitetta on paranneltu erityisesti annostelulaitteen osalta. Se toimii teollisuuskomponentein.

Automaatin kaikki osat on valmistettu Länsi-Suomessa. Muoviosat ovat ruskolaista kierrätysmuovia. Käsidesin laitteeseen valmistaa Kiilto Oy, joka myös vastaa automaattien myynnistä.

Juha Koivisto kertoo, että kilpailevista tuotteista JKR Muovin käsidesiautomaatti erottautuu kolmella piirteellä: kotimaisuudella, roiskeiden keruukupilla ja muotoilulla, joka mahdollistaa laitteen käytön kahdelta puolelta.

15-vuotissyntymäpäivänään 1.6. ovensa jälleen yleisölle avaava Sarka pyrkii takaaman sen, että asiakkaat voivat vierailla museossa mahdollisimman turvallisesti ja sujuvasti.