Pemamekille tilaus Lehtosen Konepajalta

0

LOIMAA Leko Group-konserniin kuuluva Lehtosen Konepaja on tilannut Pemamekilta hitsaus- ja tuotantoautomaatiota Kokemäellä sijaitsevalle tehtaalleen. Tilaus sisältää raskaan sarjan käsittelypöydän 35 000 kilon kannattelukapasiteetilla sekä hitsaustornin painavien ja paksujen materiaalien hitsaukseen.
Lisäinvestoinnilla kappaleenkäsittelyyn ja hitsausautomaatioon Lehtosen Konepaja tähtää parempaan tuotantotehokkuuteen ja korkeaan hitsauslaatuun.
– Valmistamme raskaita kappaleita, joiden käsittelyyn sekä hitsaamiseen kuluu merkittävä määrä tunteja. Investoimme hitsausautomaatioon, jotta voimme kehittää tuotantoprosessiamme entistä laadukkaammaksi ja tehokkaammaksi, kertoo Lehtosen Konepajan toimitusjohtaja Erkki Lehtonen.
Lehtosen Konepaja on erikoistunut raskaan ja keskiraskaan koneenrakennuksen sopimusvalmistukseen, teollisuuspuhaltimiin sekä kuljettimiin ja kuljetinjärjestelmiin. Pemamek puolestaan suunnittelee ja valmistaa tuotantoautomaatioratkaisuja raskaalle metalliteollisuudelle.

Tilaus on jatkoa Leko Group-konsernin ja Pemamekin jo vuosia jatkuneelle yhteistyölle. Aikaisemmin Pemamek on toimittanut konsernin eri yksiköihin muun muassa käsittelypöytiä, hitsaustornin sekä viimeisimpänä kaksi modernia robottihitsausasemaa suurten yksittäiskappaleiden valmistukseen.
– Olemme tehneet yhteistyötä Pemamekin kanssa jo 2000-luvun alusta asti, Lehtonen kertoo.