Korjaus: Loimaan koronatartuntojen määrä ei ole kasvanut

0

LOIMAA Varmistettujen koronavirustartuntojen määrä ei ole kasvanut Loimaalla yhdellä tapauksella toisin kuin Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen keskiviikkona julkaisemasta tilannekatsauksesta voi päätellä.
Asian vahvistaa Loimaan kaupungin tartuntatautihoitaja Mari-Kaisa Heikkinen. Hän kertoo, ettei Loimaan kaupungilla eikä Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirillä ole tietoa uudesta tartunnasta Loimaalla. Hän arvelee, että kyse on THL:n tilastointivirheestä.
Heikkinen kertoo, että näytteitä otetaan edelleen päivittäin, eikä koronatapausten määrä ole kasvanut Loimaalla sitten huhtikuun 27. päivän.
Loimaalla on todettu yhteensä 23 koronatapausta kevään aikana.

Uutista on päivitetty keskiviikkona klo 15.42 Loimaan kaupungin tartuntatautihoitajan antamilla tiedoilla. Olennainen muutos on se, ettei koronatartuntojen määrä ole kasvanut yhdellä tapauksella Loimaalla.