Hurrikaani vahvistuu maajoukkuehakkurilla

0
Samuli Kaislasalo teki debyyttinsä Hurrikaani-Loimaan paidassa jo vuonna 2014.

LENTOPALLO Hurrikaani-Loimaa nappasi todellisen vahvistuksen hakkuriosastolle. Koijärven Kunnon kasvatti Samuli Kaislasalo , 24, siirtyy Hurrikaanin paitaan tulevaksi kaudeksi.

Viime kaudella Belgiassa Lindemans Aalstinin joukkueessa palloa takonut hakkuri tekee paluun kotimaan kentille parin vuoden tauon jälkeen. Viimeksi Kaislasalo nähtiin kotimaan kentillä Raision Loimun paidassa ottelukohtaisella sopimuksella kaudella 2018–2019.

Ottelukohtainen sopimus päättyi Kaislasalon siirtyessä pelaamaan loppukaudeksi Kreikan pääsarjaan Foinikas Syrosin joukkueeseen. Raision Loimun lisäksi 205-senttinen hakkuri on pelannut Mestaruusliigassa Rantaperkiön Iskun ja kuopiolaisen Leka Volleyn riveissä.

– Aika pitkälle meni seuran etsiminen vallitsevan tilanteen takia. Katseet olivat ensisijaisesti ulkomaan kentillä, mutta varteenotettavaa vaihtoehtoa uudesta seurasta ei tullut. Loppujen lopuksi oli helppo ratkaisu tulla yhteen maan parhaista lentopallo-organisaatiosta, Kaislasalo kertaa kesää.

Innostusta ja pelihaluja huokuvalla hakkurilla on myös terveisiä faneille.

– Loimaalla tuli pikku poikana katsottua ensimmäisiä miesten otteluita aivan fiiliksissä. Onhan se todella hienoa päästä pelaamaan juuri tuolla parketilla kotijoukkueen pelipaita yllä. Loimaalla on aina ollut hienoa pelata vierasjoukkueenakin, kun tulee pientä kuittia ennen syöttöä ja hallissa on tunnelmaa. En tiedä, miten korona vaikuttaa ensi kauteen, mutta uskon, että jossain kohtaa sama fiilis saadaan liikuntahallille myös ensi kaudella.

Historiaa Kaislasalon sekä Hurrikaani-Loimaan välillä on paljon. Koijärven Kunnon kasvatti pelasi aokanaan Hurrikaanin A-pojissa SM-sarjaa. Tämän lisäksi Samuli on myös tehnyt liigadebyytinsä Hurrikaani-Loimaan paidassa helmikuussa 2014. Voidaan siis sanoa, että loimaalaiset sukujuuret omaava Kaislasalo tulee takaisin kotiin.

– Onhan tämä pieni riski tuoda forssalainen Loimaalle, mutta kun omasta suvustakin puolet on Loimaalta, niin uskon, ettei ongelmia sopeutumisessa esiinny, Kaislasalo naurahtaa.

– Erikoisen kevään jälkeen otimme pelaajahankintoihin rauhallisen otteen. Kokosimme joukkuetta poikkeuksellisen rauhallisesti, ja se kannatti. Samuli on loistava vahvistus joukkueellemme. Pelaamisen lisäksi on aina ajateltava, miten pelaaja soveltuu muutoin joukkueeseen. Tässä kohtaa kaikki asiat osuivat kohdilleen paremmin kuin hyvin. Nuori mutta vahva joukkue saa rinnalleen maajoukkuekokemusta omaavan hakkurin. Olemme todella tyytyväisiä, toiminnanjohtaja Anssi Rämö hehkuttaa.

Seuran katseet ovat edelleen pelaajamarkkinoilla, sillä Hurrikaani etsii vielä kokoonpanoonsa yleispelaajaa sekä keskitorjujaa.

Näillä näkymin uusi kausi päästään aloittamaan heti lokakuun alussa.