LOIMAA Ulkopaikkakuntalainen mies ryöstettiin aseella uhaten Loimaan keskustassa varhain tiistaiaamuna ja tämän jälkeen mies pakotettiin ryöstäjien mukaan. Epäillyt ovat toistaiseksi kateissa.
Kaksi ulkopaikkakuntalaista nuorta miestä oli ollut viettämässä iltaa baarissa Loimaan keskustassa. Baarissa he olivat tehneet tuttavuutta heille entuudestaan tuntemattoman kolmen hengen seurueen kanssa. Poliisin mukaan ilmeisesti jo baarissa seurueille oli tullut riitaa. Baarista oli kuitenkin poistuttu yhtä matkaa.
Ulkona yksi kolmen hengen seurueeseen kuuluneista miehistä oli ottanut esille aseen ja sillä uhaten pakottanut toisen ulkopaikkakuntalaisista luovuttamaan lompakossaan olevat käteisvarat. Toinen ulkopaikkakuntalaisista oli pakotettu aseella uhaten Otto-automaatille.
Automaatille pakotettu oli ollut kateissa useamman tunnin, ennen kuin oli ilmestynyt hotellille takaisin. Hänellä ei ole tarkkoja muistikuvia tapahtumista. Häntä oli vammoista päätellen pahoinpidelty astaloa käyttäen.
Tilanteesta ei ainakaan tämän hetkisen poliisin tiedon mukaan ole aiheutunut vaaraa sivullisille.
Poliisi tutkii asiaa nimikkeillä törkeä ryöstö ja vapaudenriisto. Poliisi ei tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää esitutkinnan ollessa alkuvaiheessa. Tapahtumien kulkua ja osallisia vasta selvitellään.