Rivitalo syttyi tuleen Humppilassa

0

HUMPPILASSA Koivuviidantiellä syttyi rivitalo tuleen varhain maanantaiaamulla. Tulipalo sai alkunsa rivitalon pihalla olevasta viereisestä varastokopista, josta tuli levisi rivitalon ullakolle. Tulipalo levisi ullakolla rivitalon päästä päähän ja tuhosi katon.
Kunnan omistamassa rivitalossa oli viisi huoneistoa, joista neljä oli asuttuna. Päivystävä palomestari kertoo, että asukkaat, joita oli kymmenkunta, pelastautuivat rivitalosta ja henkilövahingoilta vältyttiin.
Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle tulipalo oli jo pitkällä rivitalon katto- ja ullakkorakenteissa. Pelastuslaitos sai tulipalon hallintaan noin tunnin kuluessa. Huoneistot kärsivät mittavat vesivahingot.
Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle hieman ennen puolta neljää maanantaiaamuyöstä. Maanantaiaamusta käynnissä oli vielä jälkiraivausvaihe.
Rivitalon asukkaille kartoitettiin uusia asumisjärjestelyitä heti maanantaina.