Äänestä tulevaisuudentekijöitä – linkki LL105-vuotta kyselyyn täällä

0

Loimaan Lehden 105-vuotisjuhlalehti ilmestyy 5. marraskkuuta. Sitä varten etsitään nyt seudun menneitä ja nykyisiäkehittäjiä sekä tulevaisuuden nimiä – ja uskoatulevaisuuteen
– Tulevaisuus on aina ihmisiä ja tekoja. Menneet sukupolvet ovat tehneet meille tulevaisuutta ja me teemme sitä tuleville sukupolville nyt. Millainen tulevaisuudesta tulee, riippuu meistä jokaisesta, päätoimittaja Kati Uusitalo sanoo.
105-vuotisjuhlalehti tuo esiin seudun tulevaisuudentekijöitä, joista lukijat pääsevät jo nyt äänestämään: kuka tai mikä on menneinä vuosikymmeninä vaikuttanut myönteisesti Loimaan seudun kehitykseen? Kuka tai mikä tekee niin nyt? Entä kuka on paikallinen tulevaisuuden nimi tai mikä asia vie meitä entistäkin parempaan tulevaisuuteen?
Äänestää voi niin paperilla kuin netissä. Paperilomake löytyy lauantain lehdestä ja äänestämään pääset täältä: https://forms.gle/c2hd6qPANq3yC3px9
Loimaan Lehti haluaa saada aikaan keskustelua siitä, miten Loimaan seudulla olisi edessään hyvä tulevaisuus ja miten se tehtäisiin. Juhlavuoden kunniaksi lehti julistaakin auki myös kirjoituskilpailun, johon lähetettävissä teksteissä toivottavasti luodaan tulevaisuudenuskoa.
– Haluamme avata tämän päivän lapsille ja nuorille näkymiä siihen, että he voivat rakentaa tänne oman tulevaisuutensa, Kati Uusitalo kertoo ja muistuttaa, että kisan voittaja saa 200 euron palkinnon.
Tulevaisuudentekijä-äänestyksen ja kirjoituskilpailun lisäksi lukijat voivat kertoa, mikä juttu on heidän mielestään ollut unohtumaton juttu.
– Paikallisena lehtenä olemme jo 105 vuotta rakentaneet seudun tulevaisuutta yhdessä täkäläisten ihmisten kanssa ja kuulemme nyt mielellämme, miten olemme olleet lukijoidemme elämässä läsnä tai mikä uutisemme tai muu juttumme on lukijat pysäyttänyt.

Kirjoita meille 19.10. mennessä unohtumattomista jutuista ja tulevaisuudesta sähköpostilla toimitus@loimaanlehti.fi tai Loimaan Lehti, Käsityöläiskatu 10, 32200 Loimaa. Liitä mukaan yhteystietosi ja otsikoi postisi joko Unohtumaton juttu tai Kirjoita meille tulevaisuus.

 

Lue lisää 17.9.2020 lehdestä