Millainen on sinun lemmikkisi? – Lähetä meille kuva

0
Ihanat lemmikit Loimaan seudulta kootaan nyt Loimaan lehden Lemmikit ja eläimet -teemamnumeroon.

Millaisia karvaturreja Loimaan seudulla asustaa? Vai onko teillä erityisen ihku kissimirri tai muuten loistokas lemmikki?

Nappaa kuva lemmikistäsi ja lähetä otoksesi meille – julkaisemme lemmikkien kuvia Loimaan Lehden 26. syyskuuta ilmestyvässä Lemmikit ja eläimet -teemanumerossamme.

Kuvan voi lähettää osoitteeseen toimitus@loimaanlehti.fi tai Lemmikkikuvat, Loimaan Lehti, Käsityöläiskatu 10, 32200 Loimaa. Kuvien tulee olla perillä viimeistään 20. syyskuuta.

Kerro myös viestissäsi mikä on lemmikin nimi ja kerro myös esimerkiksi sen ikä, kenen lemmikki se on, missä se asustaa, onko se tietyn rotuinen ja lyhyesti myös siitä, onko lemmikillä jotain lempipuuhia tai jopa erityistaitoja – vaikkapa näin: Turre, 9 v, on Maija Meikäläisen korkeakorvainen noutaja Loimaalta. Turre tykkää koiramaisuuksista ja pitkistä lenkeistä. Se on erityisen hyvä haistamaan koska ollaan menossa sohvalle – se on siellä aina ekana.

Digikuvan tulisi olla mieluiten noin 1 megan kokoinen tiedosto, jotta se olisi painokelpoinen. Lähetäthän meille mieluiten vaakamallisen kuvan.