Osa Loimaan ryöstöstä epäillyistä tutkintavankeudessa

0

LOIMAA Poliisi tiedottaa edenneensä Loimaalla elokuussa tapahtuneen ryöstön esitutkinnassa. Epäillyt ovat poliisin tiedossa ja kaikkia on kuulusteltu. Osa epäillyistä on tutkintavankeudessa.
Esitutkinta jatkuu edelleen, ja epäiltyjen osallisuuksia tapahtumiin selvitetään. Poliisi tutkii asiaa tällä hetkellä muun muassa nimikkeillä törkeä ryöstö, törkeän ryöstön yritys ja ampuma-aserikos.
Asianomistajista toinen sai ryöstön yrityksen yhteydessä vammoja, mutta vammojen laatu ei ole vakava.
Tapahtumat saivat alkunsa, kun kaksi ulkopaikkakuntalaista nuorta miestä oli ollut viettämässä iltaa baarissa Loimaan keskustassa. Baarissa he olivat tehneet tuttavuutta heille entuudestaan tuntemattoman kolmen hengen seurueen kanssa (LL 20.8.).
Ulkona yksi kolmen hengen seurueeseen kuuluneista miehistä oli ottanut esille aseen ja sillä uhaten pakottanut toisen ulkopaikkakuntalaisista luovuttamaan lompakossaan olevat käteisvarat.
Toinen ulkopaikkakuntalaisista oli pakotettu aseella uhaten Otto-automaatille. Automaatille pakotettu oli ollut kateissa useamman tunnin ennen kuin oli ilmestynyt takaisin hotellille. Häntä oli vammoista päätellen pahoinpidelty.