Talo paloi ja tiellä törttöiltiin

0
Peräänajo ja rattijuopot työllistivät poliisia viikonlopun liikenteessä Loimaalla.

YPÄJÄ Autiotalo sytytettiin palamaan sunnuntaina iltapäivällä Pyssymäentiellä. Poliisi tutkii asiaa vahingontekona.

Ypäjällä kirjattiin viikonloppuna myös useita törttöilyitä liikenteessä.

Nuoren miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen sunnuntaina iltapäivällä Loimaantiellä. Partio mittasi tutkalla Loimaan suunnasta tulleelle henkilöautolle nopeudeksi 110 kilometriä tunnissa 60:n nopeusrajoitusalueella. 24-vuotias kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Moottoripyöräilijän nopeudeksi mitattiin samalla tiellä 115 kilometriä tunnissa 60:n nopeusrajoitusalueella. 26-vuotias mies määrättiin niin ikään väliaikaiseen ajokieltoon epäiltynä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta

Lisäksi poliisi pysäytti samana iltapäivänä samalla tiellä vielä 27-vuotiaan miehen, joka kuljetti henkilöautoa ilman ajo-oikeutta ja huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Autossa matkustajana olleen 26-vuotiaan miehen kassista löytyi huumausaineita huumausaineen käyttörikoksen verran.