Ysitietä päällystetään Loimaan keskustan tuntumassa

0
Ysitietä päällystetään noin 3,6 kilometrin osuus, joka alkaa niin sanotun kuivan sillan paikkeilta ja päättyy Paunan risteykseen.

LOIMAA Ensi viikolla tehdään päällystystöitä Ysitiellä Loimaan ja Suokulman välillä.
Tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Töitä tehdään päivä- ja ilta-aikaan, joten tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin. Paikalla on liikenteenohjaus.
Varsinais-Suomen Ely-keskuksesta muistutetaan, että työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitus ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta, kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen.
Mahdollinen sade voi sotkea aikataulua, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.