Hurrikaani rutisti lopussa

0

Ducks (Vantaa) – Hurrikaani-Loimaa 2-3 (25-22, 29-31, 18-25, 25-17 ja 12-15)

Hurrikaani pelasi kauden toisenkin ottelun Ducksia vastaan lauantaina vain kaksi päivää edellisen ottelun jälkeen. Ottelu päättyi jälleen niukasti Hurrikaanin eduksi.


(kuva: Juuso Riponiemi)

– Ducksilla on erinomainen puolustus. Pallot nousevat kentästä jatkuvasti pelattaviksi, kehaisi Hurrikaanin valmentaja Jussi Heino ottelun jälkeen vastustajaa.

Ottelun lopullinen ratkaisu nähtiin viidessä erässä Ducksin johtaessa ottelua jo 12-8. Sen jälkeen Hurrikaani otti Niklas Seppäsen hyvien syöttöjen johdolla puhtaasti seuraavat seitsemän pistettä ja voitti erän 15-12 sekä samalla koko ottelun 3-2.

– Ei kai siinä 12-8-tilanteessa nyt vastustajalla ihan samppanjapullot poksahdelleet, mutta kyllä ajatus taisi hieman karkailla. Ei tämä nyt ihan käsikirjoituksen mukaan mennyt, mutta oltiin karvan verran kurinalaisempia lopussa. Se varmisti toisen sarjapisteen tällä kertaa, jatkoi Heino.

Hurrikaanin toinen hakkuri, Tino Vuori tuli tuuraamaan loistavasti pari erää Samuli Kaislasalon yskähdellyttä hyökkäystä. Vuoren tehot 10/+6 viestivät vahvasta korvaavasta kalustosta, jolle joukkueella on käyttöä. Ducksin hakkuri Joonas Jokela paransi huomattavasti torstaisesta pelistä. Erityisesti neljäs erän voidaan merkitä Jokelan plakkariin.

– Meidän haasteenamme on otteiden epätasaisuus. Taso vaihtelee liikaa ja Hurrikaanin tasoisen joukkueen kanssa se ratkaisee, kommentoi Ducksin valmentaja Juho Rajala.

Tilastot kertovat, että vastaanottohyökkäyksissä Hurrikaani on vahvoilla, mutta puolustusten jälkeisten jatkopallohyökkäyksien päättämisissä on parantamisen varaa. Ottelun parhaina palkittiin Joonas Jokela ja Niklas Seppänen.