Hurrikaani aseeton SaVoa vastaan

0

Hurrikaani hävisi sunnuntaina selvästi 3-0 (25-19, 25-20 ja 25-13) Savo-Volleylle Siilinjärvellä. Kyseessä oli joukkueiden toinen kohtaaminen tällä kaudella. Tasoero joukkueiden välillä oli yhtä selvä kuin ensimmäisessäkin ottelussa.

Ensimmäisessä erässä Savo pääsi jo 18-10-johtoon, mutta Hurrikaani kiri 19-16-tilanteeseen Niklas Seppäsen hyvällä syöttövuorolla. Valitettavasti muuten runsaat aloitussyöttövirheet varjostivat Hurrikaanin peliä erässä.

Toinen erä alkoi myös Savon komennossa 4-0. Tällöin Hurrikaani vaihtoi hakkurinsa Tino Vuoreen, joka ei kuitenkaan saanut tuotua erävoittoon asti kestävää piristystä joukkueensa peliin.
Pitkän tauon jälkeen Hurrikaani pysyi hyvin mukana aina 9-9-tilanteeseen asti. Tämän jälkeen otteet romahtivat täysin ja Savo kiri 25-13 erävoittoon.

– Toisen erän puolivälistä kolmannen erän kymmenenteen pisteeseen pärjättiin hyvin. Oltiin ehkä hieman niskan päälläkin, mutta Savo-Volleyn tasoista joukkuetta vastaan sekään ei tänään riittänyt, pohti Jussi Heino ottelun jälkeen.

Hurrikaanin vastaanottopelaamisen on selkeästi parannuttava, mikäli mielitään pärjätä Savo-volleyn tasoista joukkuetta vastaan. Vastaanottoprosentti oli vain 49. Nuori passari Santeri Välimaa joutui liian pahoista paikoista rakentamaan hyökkäyksiä. Taistelevalla asenteella pelistä peliin esiintyy Niklas Seppänen, joka nytkin palkittiin Hurrikaanin parhaana.