Hurrikaani aseeton SaVoa vastaan

0

Hurrikaani hävisi sunnuntaina selvästi 3-0 (25-19, 25-20 ja 25-13) Savo-Volleylle Siilinjärvellä. Kyseessä oli joukkueiden toinen kohtaaminen tällä kaudella. Tasoero joukkueiden välillä oli yhtä selvä kuin ensimmäisessäkin ottelussa.

Ensimmäisessä erässä Savo pääsi jo 18-10-johtoon, mutta Hurrikaani kiri 19-16-tilanteeseen Niklas Seppäsen hyvällä syöttövuorolla. Valitettavasti muuten runsaat aloitussyöttövirheet varjostivat Hurrikaanin peliä erässä.

Toinen erä alkoi myös Savon komennossa 4-0. Tällöin Hurrikaani vaihtoi hakkurinsa Tino Vuoreen, joka ei kuitenkaan saanut tuotua erävoittoon asti kestävää piristystä joukkueensa peliin.
Pitkän tauon jälkeen Hurrikaani pysyi hyvin mukana aina 9-9-tilanteeseen asti. Tämän jälkeen otteet romahtivat täysin ja Savo kiri 25-13 erävoittoon.

– Toisen erän puolivälistä kolmannen erän kymmenenteen pisteeseen pärjättiin hyvin. Oltiin ehkä hieman niskan päälläkin, mutta Savo-Volleyn tasoista joukkuetta vastaan sekään ei tänään riittänyt, pohti Jussi Heino ottelun jälkeen.

Hurrikaanin vastaanottopelaamisen on selkeästi parannuttava, mikäli mielitään pärjätä Savo-volleyn tasoista joukkuetta vastaan. Vastaanottoprosentti oli vain 49. Nuori passari Santeri Välimaa joutui liian pahoista paikoista rakentamaan hyökkäyksiä. Taistelevalla asenteella pelistä peliin esiintyy Niklas Seppänen, joka nytkin palkittiin Hurrikaanin parhaana.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here