Hurrikaani voittoon ilman Heinoa

0

Hurrikaani-Loimaa pelasi vierasottelun Raision Loimua vastaan ilman päävalmentaja Jussia Heinoa, joka oli poissa ottelusta mahdollisen korona-altistumisen vuoksi. Päävalmentajan tehtävää hoiti naprapaatti Jani Niskakangas, jolla taustallaan on kuitenkin mittava pelaajaura. Niskakangas aloitti liigavalmentajauransa voitolla 0-3 (21-25, 18-25 ja 23-25).

Ensimmäisen erän hahmo oli Karri Kutinlahti, joka erän alussa pommitti Loimun Elviss Krastinsille kaksi ässäsyöttöä. Lisäksi Kutinlahti hyökkäsi 4 pistettä. Hakkuri Kaislasalo tuskaili hyökkäyksensä kanssa, mutta passari Santeri Välimaa ruokki hyökkääjää niin kauan, että onnistumisia alkoi tulla.
Toisen erän, niin kuin ensimmäisenkin, vahvin hyökkäysase oli kuitenkin 6-paikan hyökkäys, josta molemmat yleispelaajat, Eemeli Kouki ja Tapio Toiviainen hyökkäsivät erittäin tehokkaasti.
– Puolen päivän aikoina tuli tieto, että Jussi on pois ottelusta varotoimenpiteen varotoimenpiteenä. Ei tarvinnut kauheasti käskyttää, hyvin homman hoitivat. Kauheasti ilmaisia pisteitä ei annettu. Samuli nosti tasoaan kolmanteen erään selvästi. Santeri Välimaan peli oli tänään myös melko juonikasta, tuumi Jani Niskakangas ottelun jälkeen.