Hurrikaanille pisteet Joensuusta!

0

Hurrikaani aloitti vierasottelukiertueensa lauantaina 7.11.2020 Itä-Suomessa voittoisasti 0-3 (21-25, 20-25 ja 23-25). Taustalla oli Hurrikaanin selkeä voitto Hurmoksesta viikko sitten Loimaalla. Hurmoksella oli pelattuna kahdeksan ottelua ilman ainuttakaan voittoa.

– Pakko nostaa omille pelaajille hattua, että pystyivät parantamaan näin paljon. Meidän pidemmät virheputket ratkaisivat ottelun, analysoi Hurmoksen valmentaja Matti Alatalo.

Ottelu eteni joukkueiden edellisen yhteenoton tapaan, mutta huomattavasti tiukempana.

– Hurmos paransi paljon edellisestä kohtaamisesta. Ei ollut meiltä mikään loistokas peli, mutta tykkään tällaisista työvoitoista, kommentoi Jussi Heino.

Tilastot eivät Hurrikaania mitenkään suuresti mairittele. Vastaanotto oli heikompi kuin Hurmoksella. Hurrikaani metsästi pistetorjuntoja sen sijaan 12 Hurmoksen 4 vastaan. Samuli Kaislasalo otti näistä torjunnoista 5 nimiinsä. Kaislasalo oli muutenkin Hurrikaanin pisterohmu (18/+12).

Hurrikaani jatkaa kiertuettaan kohti huomista peliä Savo-volleyta vastaan.