Sastamalasta ei pisteitä Hurrikaanille

0

Vammalan Lentopallo ja Hurrikaani-Loimaa kohtasivat ensimmäisen kerran tällä kaudella. Hurrikaanin vahvan alun jälkeen VaLePa kiri voittoon 3-1 (19-25, 25-20, 25-22 ja 25-15).

Hurrikaanin vahva alku hämmensi selvästi VaLePan. Hurrikaanin 8-3 johto tasoittui 18-17-tilanteeksi, mutta erän loppu taittui Hurrikaanille poikkeuksellisen Mikko Eskon teknisen virheen saattelemana.
Toisen erän tasaisen alun jälkeen VaLePan Roman Sauss pääsi pikkuhiljaa vauhtiin. Latvialainen johdatti ryhmänsä erävoittoon hyökäten koko ottelun suurimman pistemäärän 19.

Kolmannessa erässä Hurrikaani nousi selvästä tappioasemasta aina 18-18-tasatilanteeseen. VaLePa joutui vaihtamaan hakkurinsa Aaro Nikulan nilkkavamman vuoksi. Ex-hurrikaani Sakari mäkinen otti vastuuta ja hyökkäsi kaksi ratkaisevaa pistettä erän lopulla ja ratkaisi erävoiton VaLePalle.

Neljännessä erässä riitti omituisia hetkiä. Mikko Eskolle puhallettiin toinen tekninen virhe ottelussa. Lisäksi Hurrikaani vei peliä aina 12-10-tilanteeseen asti, kunnes yhtäkkiä onnistumiset loppuivat totaalisesti. VaLePa otti hämmentävästi 10 pistettä ilman Hurrikaanin ensimmäistäkään. Erä oli tällä taputeltu.
Hurrikaanin pelin taso ailahtelee edelleen. Hurmos-ottelun kaltaisesta ilotulituksesta ei ollut tietoakaan. Hurrikaani tasoa mitataan seuraavaksi kahdessa vierasottelussa lauantaina Hurmosta ja sunnuntaina SaVoa vastaan.