Ei uusia koronatartuntoja Loimaalla

0

LOIMAALLA ja Oripäässä ei ole todettu uusia koronatartuntoja perjantaiaamuun mennessä. Loimaan viimeisimmät koronatapaukset ovat viime viikon lopulta.

Torstaina Loimaalla todettiin kolme uutta altistunutta, jotka ovat kaikki eri tartuntaketjuista. Perjantaiaamusta karanteenissa oli yhteensä kymmenen henkilöä ja eristyksessä kolme henkilöä Loimaalla. Oripäässä ei ollut yhtään henkilöitä eristyksessä eikä karanteenissa.

Koko pandemian aikana Loimaalla on todettu 56 ja Oripäässä kaksi koronatartuntaa. Oripään koronatapaukset todettiin marraskuun alussa.

Varsinais-Suomi siirtyi tällä viikolla koronapandemian leviämisvaiheeseen. Alueellinen koronakoordinaatioryhmä kertoi alkuviikolla muun muassa, että maakunnassa todetaan päivittäin noin 50 uutta koronatapausta, ja tartunnan lähde jää tuntemattomaksi yhä useammin.