Hevosopisto käynnistää yt-neuvottelut

0

YPÄJÄN Hevosopisto käynnistää yhteistoimintaneuvottelut koskien henkilöstön lomautuksia. Yt-neuvotteluilla ei tavoitella pysyviä henkilövähennyksiä.

Tilanteen taustalla on koronapandemia. Sillä on ollut merkittäviä vaikutuksia Hevosopiston tapahtuma-, valmennus-, majoitus- ja ravintolaliiketoimintaan, ratsastus- ja ravikoulun toimintaan sekä opetusjärjestelyihin.

– Koronavirustilanteen vaikutukset iskevät yhtiöön valitettavasti vastaavasti kuten viime keväänäkin. Koronarajoituksista johtuen osa toiminnoista on mennyt kiinni ja asiakasmäärät ovat laskeneet. Pyrimme varautumistoimilla vakauttamaan yhtiön taloudellista tilannetta ja turvaamaan Hevosopiston toimintamahdollisuudet, Hevosopiston talous- ja hallintojohtaja Teemu Rämö kertoo.

– Hevosopisto on kriisiyritys, jonka tulevaisuuden pyrimme turvaamaan koronavirustilanteen aiheuttamista taloudellisista menetyksistä huolimatta. Seuraamme koronavirustilannetta ja viranomaisten linjauksia aktiivisesti ja pyrimme sopeuttamaan toimintaamme niiden mukaisesti.

Yt-neuvottelut käynnistyvät ensi viikolla. Ne koskevat Hevosopiston koko henkilöstöä. Neuvotteluesitys ennettiin maanantaina 7. joulukuuta.