Vierailukielto sairaalan kuntoutusosastoille

0
Arkistokuva / LL

LOIMAA Vierailut Loimaan kaupungin akuuteilla kuntoutusosastoilla Tyks Loimaan sairaalassa hoidossa olevien potilaiden luona on pääsääntöisesti kielletty toistaiseksi maakunnan vaikeutuneen koronapandemiatilanteen takia.
Johtavan ylilääkärin Sari Koistisen mukaan kuolevien ja kriittisesti sairaiden potilaiden omaiset saavat vierailla yksiköissä henkilökunnan kanssa etukäteen sopien. Kaikki vierailut tehdään henkilökunnan ohjauksessa. Vierailulle saa mennä vain terveenä ja täysin oireettomana. Vierailijoiden ja saapuvien potilaiden tulee käyttää suu-nenäsuojainta (oma suojain mukana). Potilasta kohden saa pääsääntöisesti vierailla enintään kaksi henkilöä. Vieraiden ja saattajien tulee käyttää käsihuuhdetta sairaalaan, osastolle ja potilashuoneeseen saavuttaessa ja sieltä poistuttaessa.