Aprillimarkkinoita ei järjestetä

0
LL Arkisto

LOIMAAN Seudun Nuorkauppakamari ei järjestä Aprillimarkkinoita vuonna 2021 koronatilanteen asettamien tapahtumarajoitusten vuoksi.

– Päätimme olla järjestämättä Aprillimarkkinoita tänä vuonna, sillä tämänhetkiset tapahtumarajoitukset viittaavat siihen, että markkinoita ei pystytä järjestämään. Perinteisessä, huhtikuun alkupuolella järjestettävässä tapahtumassa on vuosittain vieraillut yli tuhat kävijää. Haluamme ennen kaikkea toimia vastuullisesti tässä tilanteessa, nuorkauppakamarin puheenjohtaja Kirsi Leimu taustoittaa päätöstä.

Tämä on toinen kerta, kun Aprillimarkkinoita ei järjestetä tapahtuman pitkän historian aikana. Vuonna 2020 markkinatapahtuma jouduttiin perumaan parin viikon varoitusajalla koronapandemian laajentuessa ja rajoitusten astuttua voimaan maaliskuun puolivälissä.

Aprillimarkkinat on Loimaan Seudun Nuorkauppakamarin luoma tapahtuma. Keväiset markkinat on järjestetty vuodesta 1971 lähtien.