Hiihto-Niilot ja Nellit ovat jälleen liikkeellä – linkistä löytyy latutietoja

0
Hiihtäjiä ladulla illan hämyssä. Kuva: Riitta Salmi
Kuvituskuva LL Arkisto/TS

-Kiitos kaikille, jotka olette huomanneet kirjoittaa rivin tai pari seudun hiihtoladuista ja niiden kunnosta kaikille avoimeen ryhmään. Tiedot helpottavat hiihdonnälkäisten suunnistusta sopiville laduille, päätoimittaja Kati Uusitalo kiittää Facebookin Loimaan Lehden Hiihto-Niilot ja Nellit -ryhmän jäseniä.

Ryhmä on avoin kaikille, eli siihen voi hakeutua jäseneksi kuka vaan Facebookin käyttäjä. Jos ei kuulu Facebookiin, ryhmän sivulle kirjoitetut päivitykset pääsee silti näkemään esimerkiksi tästä linkistä: https://www.facebook.com/groups/619963634857680

Loimaan Lehden Hiihto-Niilot ja -Nellit -ryhmän tarkoituksena on tiedottaa kattavasti ja kootusti Loimaan seudun ja sen lähialueiden hiihtomahdollisuuksista ja latujen kunnosta.

-Kaikki seudun hiihtäjät ja latujen ylläpitäjät ovat tervetulleita ylläpitämään palvelua – tuskin yksi ihminen kaikkien latujen kunnon tietää, vaikka vähän himohiihtäjä olisikin.

-Olisi hienoa, jos ryhmässä neuvottaisiin myös vaikkapa parhaiden pulkkamäkienkin sijainnit. Niitäkään eivät kaikki välttämättä tiedä.