Hurrikaani pelaa lauantaina ja sunnuntaina Loimaalla

0

LENTOPALLO Hurrikaani-Loimaa ja Team Lakkapää ovat päätyneet erikoisjärjestelyyn rästiottelun osalta.

Hurrikaanin piti pelata viime viikonlopun pohjoisen kierroksellaan vierasottelu sekä Oulussa että Rovaniemellä. Lakkapää halusi kuitenkin siirtää sunnuntaiksi 10. tammikuuta merkatun ottelun tiukoista yleisörajoituksista ja joukkueen lomautuksista johtuen.

Uutta pelipäivää etsittiin ja soviteltiin, mutta sopivaa ajankohtaa ei tuntunut löytyvän. Alkuperäisen otteluohjelman mukaan Lakkapää tulisi pelaamaan Loimaalle lauantaina 16. tammikuuta yksittäisen ottelun, jossa on tuplamerkitys: cup ja Mestaruusliiga.

Loppujen lopuksi päädyttiin ratkaisuun, jossa Loimaalla pelataan nyt alkavan viikonlopun aikana kaksi ottelua: lauantaina 16. tammikuuta alkuperäisen otteluohjelman mukaan sekä sunnuntaina 17. tammikuuta, jolloin Lakkapää pelaa kotiottelunsa Loimaan Liikuntahallissa Hurrikaani-Loimaata vastaan.

Hurrikaani-Loimaa – Team Lakkapää Loimaan liikuntahallissa 16.1. klo 17 ja Team Lakkapää – Hurrikaani-Loimaa Loimaan liikuntahallissa 17.1. klo 17. Varsinais-Suomen koronarajoitusten mukaan ottelut tulee pelata tyhjille katsomoille. Molemmat ottelut ovat kuitenkin katsottavissa Ruutu+ :lla.