Kerro meille: Tämän harrastuksen keksin korona-aikana

0

Koronaepidemia on muuttanut käyttäytymistämme ja harrastusmahdollisuuksiamme suuresti – tai ainakin osaa niistä.

Kerro meille, minkä uuden harrastuksen olet keksinyt korona-aikana. Miten olet joutunut muuttamaan vanhaa harrastamista, että se on mahdollista korona-aikana? Tai oletko vihdoin toteuttanut tai aloittanut jonkun pitkäaikaisen haaveen, jonka tekeminen on nyt mahdollista? Oletko kehittänyt jotain täysin uutta, tähän ajanjaksoon sopivaa tekemistä tai kaivanut jonkun nuoruuden innostuksen uudelleen esiin?

Keppihevosen voi askarrella lasten kanssa vaikka vanhoista villasukista.

Kerro meille mietteesi korona-ajan harrastamisesta ja lähetä mahdollisesti aiheeseen liittyvä kuvasi.

Voit kirjoittaa tarinasi alla olevaan kyselyikkunaan tai lähettää kuvan ja sähköpostiviestin osoitteeseen lukijalta@loimaanlehti.fi. Liitä sähköpostiin mukaan nimimerkkisi tai nimesi. Halutessasi nimesi jää vain toimituksen tietoon.

 


 


Julkaisemme näkemyksesi tammikuun lopulla ilmestyvässä Vapaalla-liitteessä. Vastausaikaa on 18.1. asti.

Kiitos kaikilla kyselyyn osallistujille.

Harrastusvälineiden puhdistamisesta on tullut arkipäivää koronaepidemian myötä.