Kirkkovaltuusto ja -neuvosto järjestäytyivät

0
Loimaan seurakunta alkoi stiimata jumalanpalveluksia viime kesänä. Striimaaminen jatkuu, koska kokoontumisrajoitukset ovat edelleen voimassa.

LOIMAAN seurakunnan kirkkovaltuusto ja -neuvosto järjestäytyivät kirkkovaltuuston kokouksessa tiistai-iltana.

Kirkkovaltuuston puheenjohtajaksi vuosiksi 2021–2022 valittiin Veli Reunanen ja varapuheenjohtajaksi Anu Haapanen.

Kirkkoneuvoston varapuheenjohtajaksi vuosiksi 2021–2022 valittiin Heikki Vainio ja jäseniksi Raimo Huhtala, Eliisa Jaatinen, Erkki Kallio, Katariina Kojo, Tarja Mäki-Punto-Ristanen, Kaarina Paavilainen, Hannu Kauti, Marjatta Sormunen-Mettälä ja Margit Vehviläinen. Kirkkoneuvoston puheenjohtajana toimii virkansa puolesta kirkkoherra.

Kirkkoherra ilmoitti kirkkovaltuuston kokouksessa, että aluehallintoviraston ja tuomiokapitulin koronaohjeistukset jatkuvat entisellään, eli kymmenen hengen kokoontumisrajoitukset ovat voimassa tällä erää ainakin 7. helmikuuta saakka. Jumalanpalveluksia ei voida pitää rajoitusten voimassa ollessa läsnäolevan seurakunnan kanssa vaan ainoastaan striimattuina ja radioituina.