Loimaan poliisilla yli sata tehtävää vuodenvaihteessa

0

LOIMAAN SEUTU Loimaan poliisilla oli kiireinen vuoden ensimmäinen viikonloppu: tehtäviä oli yli sata.

Uudenvuoden aattona kello 10 poliisipartio pysäytti Loimaantiellä Oripäässä henkilöauton, jota kuljetti mynämäkeläinen 1990-luvulla syntynyt mies. Hänellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Miehelle suoritettiin huumepikatesti, jonka tulos oli positiivinen. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Samana iltana kello 22.55 partio sai tehtävän hätäkeskukselta. Mies oli joutunut pahoinpitelyn uhriksi Vesitorninkujalla Loimaalla. Poliisi otti tapahtumapaikalta kiinni rikoksesta epäillyn, ja uhri toimitettiin sairaalaan saamaan hoitoa vammoihinsa. Poliisi epäilee loimaalaisen 1990-luvulla syntyneen miehen syyllistyneen pahoinpitelyyn.

Kello 23.30 partio sai toisen hälytyksen pahoinpitelystä Loimaan Ysitiellä. Partion saapuessa tapahtumapaikalle rikoksesta epäilty oli ehtinyt poistua. Uhri toimitettiin sairaalaan. Poliisi löysi rikoksesta epäillyn hetkeä myöhemmin, ja hänet otettiin kiinni. Loimaalaisen 1970-luvulla syntyneen miehen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn.

Samoihin aikoihin poliisipartio suoritti liikennevalvontaa valtatie 9:llä Loimaalla. Partiota vastaan ajoi henkilöauto, jonka nopeudeksi mitattiin 165 kilometriä tunnissa, kun alueella on 80:n nopeusrajoitus. Poliisipartio ei päässyt välittömästi henkilöauton perään. Auton rekisteritunnus saatiin kuitenkin poliisin tietoon, ja henkilöauton haltijaan oltiin yhteydessä. 2000-luvulla syntyneen raisiolaisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

VUODEN ensimmäisenä päivänä kello 14.30 poliisipartio vastaanotti hälytyksen Oripäästä Ristilähteentieltä. Partion saavuttua tapahtumapaikalle selvisi, että 1980-luvulla syntynyt mies oli lyönyt puolisoansa sekä rikkonut asunnossa omaisuutta ja ulko-oven lasin. Poliisi otti miehen rikoksesta epäiltynä kiinni, ja uhri toimitettiin sairaalaan. Miehen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn ja vahingontekoon.

Sunnuntaina kello 2.10 poliisipartio hälytettiin Säkyläntielle Oripäähän. Poliisin saavuttua tapahtumapaikalle selvisi, että henkilöauto oli suistunut ojaan jääden katolleen. Kuljettaja oli poistunut tapahtumapaikalta. Poliisi on selvittänyt, että henkilöauto oli otettu luvatta käyttöön Loimaalta, ja rikoksesta epäillyn oli tarkoitus mennä Säkylään. 1980-luvulla syntynyt säkyläläinen mies on myöntänyt ottaneensa henkilöauton luvatta käyttöönsä ja suistuneensa sillä ojaan. Miehen epäillään syyllistyneen moottorikulkuneuvon käyttövarkauteen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

LOIMAAN rautatieaseman ympäristössä suoritettiin liikennevalvontaa muiden tehtävien lomassa. Aattoviikonlopun aikana poliisi kirjoitti sakkoja ja liikennevirhemaksuja sekä antoi huomautuksia ja poisti paikalta henkilöitä liittyen tarpeettomaan ajamiseen alueella.