Ei uusi tartuntoja Loimaalla eikä Oripäässä – Oripään palvelutalon rokotukset vuorossa ensi viikolla

0

LOIMAA, ORIPÄÄ Loimaalla ei ole todettu uusia koronatartuntoja keskiviikon ja torstain aikana.
Perjantaina aamusta karanteenissa oli 74 ja eristyksessä kolme henkilöä. Lisäksi karanteeneja purkautuu edelleen perjantaina puolen päivän jälkeen. Oripäässä ei ole tullut tietoon uusia tartuntoja eikä altistuksia. Koko pandemian aikana Loimaalla on todettu 94 koronatartuntaa.
Perjantaina iltapäivästä kaupungin terveydenhuolto rokottaa tehosteannoksella Ilolakotien asukkaita ja henkilökuntaa.
Ensi viikolla terveydenhuolto pääsee laajentamaan koronarokotuksia, sillä Oripään palvelutalon asukkaat ja henkilökunta on tarkoitus rokottaa ensimmäiseen kertaan keskiviikkona. Samalla ensimmäisen rokoteannoksen saa kotihoidon henkilökuntaa Oripäässä.
Lisäksi Loimaan kaupungin kotihoidon henkilökuntaa on tarkoitus päästä rokottamaan ensimmäisellä annoksella ensi viikon loppupuolella.