Hurrikaani jatkaa Jussi Heinon komennossa

0
Alun perin Jussi Heino hyppäsi Hurrikaanin peräsimeen vetämään kolmen vuoden projektia, jonka kulmakivenä oli muun muassa kasvattaa sekä kehittää nuoria pelaajia.

Lentopallo Hurrikaani-Loimaa ja päävalmentaja Jussi Heino ovat tehneet jatkosopimuksen. Uusi sopimus on mallia 2+3 vuotta.

Päävalmentaja Heino aloitti Hurrikaanin pestinsä kaudella 2018–2019 jolloin joukkue voitti runkosarjan ja sijoittui pronssimitaleille. Viime kaudella joukkueen voittokulku riitti jälleen runkosarjan voittoon mutta kevään ratkaisevat pudotuspelit jäivät pelaamatta maailmanlaajuisen pandemian katkaistua sarjatoiminnan.

Hurrikaani-Loimaan puheenjohtaja Harri Syväsalmi on erittäin mielissään jatkosopimuksesta.

– Lentopallossa joukkueen ja pelaajan kehittyminen vaatii pitkäjänteistä työtä ja laadukasta valmentamista. Jussi Heino tiimeineen on tehnyt hienoa työtä Hurrikaani-Loimaassa kolmen vuoden ajan, ja olemme iloisia, että tämä työ voi nyt edelleen jatkua. Uskomme, että tämä antaa sekä pelaajillemme ja koko joukkueelle että loimaalaisfaneille ja yhteistyökumppaneillemme positiiviset odotukset myös tuleville kausille, Syväsalmi sanoo.

HURRIKAANILLA on vahva halu jatkaa valitsemallaan tiellä nuorten pelaajien kehittäjänä. Toiminnanjohtaja Anssi Rämö on todella tyytyväinen Heinon jatkosopimuksesta.

– Olen erittäin iloinen, että päästiin tekemään jatkosopimus Jussin kanssa. Jussi on rautainen ammattilainen, jolla on kova vaatimustaso harjoittelun suhteen. Tämän lisäksi luottamus sekä kunnioitus valmennuksen ja seuranjohdon välillä ovat erittäin vahvoja. Työskentely on helppoa, kun molemmat ajattelevat asioista samalla tavalla ja tavoitteet ovat samalla linjalla, Rämö kertoo.

Uusi sopimus oli päävalmentaja Heinolle helppo ratkaisu.

– Jatkopäätös ei vaatinut pitkää mietintää. Kaikki on sujunut omalta osaltani sovitusti. Oma ja seuran näkemys siitä, mihin suuntaan joukkuetta halutaan viedä, ovat yhteneväiset. Itsellä riittää intoa tehdä näitä töitä, tyytyväinen päävalmentaja Heino myhäilee.

JUSSI HEINO sekä Hurrikaani nähdään seuraavan kerran parketilla jo tänään lauantaina kello 17 oululaista Ettaa vastaan. Koronarajoituksista johtuen ottelu pelataan ilman yleisöä.

Ottelua pääsee seuraamaan Ruutu+ -palvelusta.