Hurrikaanille tappio Toijalasta

0

Akaa-Volley – Hurrikaani 3-0 (30-28, 25-20, 25-23)

Hurrikaani kohtasi runkosarjan viimeisessä vierasottelussa Akaa-Volleyn. Ensimmäisen erän alku oli Hurrikaanille haastava. Passari Välimaan yhteistyö hyökkääjien kanssa onnahteli ja 7-6-tilanteeseen mennessä Hurrikaani oli hankkinut myös kolme suoraa syöttövirhettä. Alun jälkeen Välimaa löysi kuitenkin erityisesti Niklas Seppäsen, joka paukuttikin erässä kahdeksan pistettä. Vielä hurjempaan hyökkäyspeliin yltyi Akaa-Volleyn Urpo Sivula 11 pisteellään. Hurrikaani pääsi yrittämään erän lopettamistakin, mutta Akaa-Volley asetti syöttämään Eetu Pennasen, joka nosti joukkueensa aina tasoihin asti. Akaa-Volley otti erän lopulta kuitenkin jatkopisteillä.

Toinen erä alkoi ja jatkui tasaisissa merkeissä aina 19-19-tilanteeseen asti, jolloin Hurrikaani otti aikalisän. Aikalisästä tempoa sai kuitenkin Akaa-volley, sillä viimeiset pisteet menivät akaalaisille 6-1. Akaa-volleyn Joni Mikkonen tahditti alkuerää ja loppuerää puolestaan jälleen Urpo Sivula. Tilastokummallisuus on se, että Hurrikaani johti toisen erän jälkeen torjuntoja 7-1. Siitä huolimatta vastustaja onnistui viemään erävoiton molemmissa erissä.

Kolmanteen erään Hurrikaani vaihtoi Tapio Toiviaisen tilalle Eemeli Koukin. Akaa-Volley otti kuitenkin ohjakset käsiinsä heti erän alussa ja singahti 13-9-johtoon. Jussi Heinon ottama aikalisä siivitti Hurrikaani pyrähdykseen ja tilanne tasoittui numeroihin 14-14, jolloin puolestaan Akaa-Volley turvautui aikalisään. Akaa-Volley sai tästä lisävirtaa ja pystyi viemään loppuerää 2-3 pisteen etumatkalla. Ottelu päättyi Koukin syöttövirheeseen ja Akaa-Volley vei ottelun 3-0.

Urpo Sivula oli hirmuvireessä tehden 26 pistettä kolmessa erässä. Tappio tarkoitti myös sitä, että Hurrikaani menetti teoreettisen mahdollisuuden runkosarjan toiseen sijaan.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here