Loimaan kehittämisjohtajaksi haki 16

0

LOIMAAN kaupungin kehittämisjohtajaksi haki yhteensä 16 henkilöä, kun hakuaika päättyi torstaina.
Virkaa hakivat Anna-Mari Alkio (Aura), Anu Helin (Turku), Harri Tanhuanpää (Vilna), Jari Pirhonen (Tampere), Jarkko Hägglund (Lohja), Juha Liukkonen (Turku), Niku Hinkka (Tampere), Outi Laikko (Tarvasjoki), Paavo Laaksonen (Kauhajoki), Raino Laakso (Teijo), Sakari Varala (Peltola), Sanna Vieraankivi (Loimaa), Satu Sarin (Karkkila), Tapani Ääri (Loimaa), Timo Kaunisto (Hämeenlinna) ja Tuomas Pietilä (Loimaa).
Hakijoiden joukossa on muun muassa Pöytyän entinen kunnanjohtaja Anu Helin, alastarolaislähtöinen entinen kansanedustaja Timo Kaunisto, Auran kehittämisjohtaja Anna-Mari Alkio, Riihimäen elinkeinopäällikkö Juha Liukkonen ja Urjalan elinkeinoasiamies Satu Sarin.

Kaupungin nykyinen kehittämisjohtaja Matti Tunkkari eläköityy loppuvuodesta.

 

Lue lisää 27.2.2021 lehdestä