Kolme kehittämisjohtajaksi hakenutta lähetetään soveltuvuusarvioon

0

LOIMAAN kaupungin kehittämisjohtajan valintaa työstävä haastattelutyöryhmä on valinnut jatkoon soveltuvuusarviointiin Sakari Varalan, Paavo Laaksosen ja Outi Laikon.
Haastattelutyöryhmä valitsi soveltuvuusarviointiin lähetettävät keskiviikkona järjestettyjen haastattelujen jälkeen. Haastatteluun osallistui viisi hakijaa: Anna-Mari Alkio, Sakari Varala, Satu Sarin, Paavo Laaksonen ja Outi Laikko.
Arviointiin lähetettävistä Paavo Laaksonen työskentelee seutukaupunkiverkoston projektipäällikkönä ja Outi Laikko Turun kaupungin konsernihallinnon elinkeino- ja osaaminen vastuualueen erityisasiantuntijana. Sakari Varala on työskennellyt muun muassa Kehittämisyhtiö Ikaalisten kylpyläkaupunki oy:n toimitusjohtajana.
Soveltuvuusarvioinnit tekee Eezy Personnel oy, ja arviointien tulokset ovat haastatteluryhmällä käytössä 25. maaliskuuta järjestettävässä palaverissa.
Loimaan kaupunginjohtaja tekee esityksen kehittämisjohtajan valinnasta 12. huhtikuuta kokoontuvalle kaupunginhallitukselle, ja asia etenee edelleen kaupunginvaltuuston päätettäväksi 26. huhtikuuta kokoukseen.