Yli kuuden henkilön kokoontumisrajoitukset jatkuvat

0
Maskin käyttö ja hyvä käsihygienia vaikeuttavat koronan leviämistä.

VARSINAIS-SUOMI Lounais-Suomen aluehallintovirasto (AVI) jatkaa yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten osallistujamäärän rajoittamista Varsinais-Suomen ja Satakunnan kuntien alueilla. Yli kuuden henkilön yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestämisen kieltoa jatketaan 26. huhtikuuta asti.

Avi antoi tartuntatautilain 58 pykälän mukaisen määräyksen yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten rajoittamisesta maanantaina 22. maaliskuuta.

Mikäli korkeintaan kuuden henkilön tilaisuuksia on välttämätöntä järjestää, niissä on noudatettava Opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjetta terveysturvallisuuden varmistamisesta. Määräys koskee sekä sisätiloissa että rajatuissa ulkotiloissa järjestettäviä tapahtumia.

Kokoontumisrajoitukset pidetään ennallaan, sillä epidemiatilanne on vaikeutunut varsinkin Varsinais-Suomessa. Satakunnassa tilanne on tällä hetkellä hieman aiempaa parempi, mutta riski epidemian nopealle leviämiselle on edelleen suuri.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here