Loimaalla ja Oripäässä uusia koronatartuntoja

0

LOIMAA, ORIPÄÄ Tiistaina Loimaalla todettiin neljä ja Oripäässä kolme uutta koronatartuntaa. Molempien paikkakuntien tartunnat ovat peräisin aiemmin tiedossa olleista tartuntaketjuista.
Tartunnan saaneita tai heidän perheenjäseniään oli ollut jo aiemmin karanteenissa, ja tiistain tartuntojen johdosta ainoastaan Oripäässä asetettiin yksi henkilö karanteeniin. Loimaalla ilmeni kaksi altistusta tiistaina, mutta kyseiset altistumiset liittyvät erilliseen pirkanmaalaiseen tartuntaketjuun.
Keskiviikkoaamusta Loimaalla oli eristyksessä 14 ja karanteenissa 57 henkilöä. Oripäässä oli eristyksessä seitsemän ja karanteenissa 23.
Oripäässä on purkautunut useita eristyksiä ja karanteeneja sitten maanantaiaamun, jolloin eristyksessä oli vielä 17 ja karanteenissa 36 henkilöä. Loimaalla karanteenissa olevien määrä on kutakuinkin ennallaan, eristyksessä olevien henkilöiden määrä on kasvanut maanantaista neljällä.
Koko pandemian aikana Loimaalla on todettu 115 ja Oripäässä 32 koronatartuntaa.