Loimaan Veden johtaja vaihtuu

0
Loimaan Veden johtaja Ari Kaunisto saapui Loimaalle, kun uusi keskusjätevedenpuhdistamo oli valmistunut. Vesiliikelaitos on tehnyt hyvää tulosta miehen alaisuudessa.

LOIMAAN Vesi -liikelaitoksen johtaja Ari Kaunisto on irtisanoutunut tehtävästään viime viikon perjantaina.

Tammelassa asuva Kaunisto siirtyy Hämeenlinnan Seudun Vesi Oy:n verkostopäälliköksi. Hän kertoo hakeneensa tehtävään noin kuukausi sitten. Mies tekee viimeisen työpäivänsä Loimaalla perjantaina 9. huhtikuuta.

Ari Kaunisto aloitti Loimaan Veden johtajana 1. huhtikuuta vuonna 2016, eli hänelle tulee juuri viisi vuotta täyteen vesiliikelaitoksen johdossa.

Kaunisto on koulutukseltaan rakennusinsinööri. Ennen Loimaan Veteen tuloaan hän toimi Maansiirto & Kuljetus Lehto Oy:ssä projektipäällikkönä ja sitä ennen kahdeksan vuotta Janakkalan vesiliikelaitoksessa vesihuoltoinsinöörinä sekä neljä vuotta liikelaitoksen toimitusjohtajana.

LOIMAAN VEDELLE aletaan etsiä uutta johtajaa.

Näillä näkymin hakuasia tuodaan kaupunginhallitukseen muutaman viikon sisällä. Samalla ratkaistaan vesiliikelaitoksen johtajan sijaisjärjestelyt Kauniston poistumisen ja uuden johtajan aloitusajankohdan välisiksi viikoiksi tai kuukausiksi.