Loimaan henkilöstöjohtajaksi 17 hakijaa

0

LOIMAA 17 henkilöä haki Loimaan kaupungin henkilöstöjohtajaksi. Hakuaika päättyi torstaina 29. huhtikuuta.
Hakijat: Elina Arppe, yhteiskuntatieteiden maisteri, Loimaa; Heidi Eloranta, fysioterapeutti, sosiaali- ja terveysalan YAMK, Kaarina; Jaana Halonen, MBA, BBA, insinööri YAMK, Ylöjärvi; Anne Horila, tradenomi, Lieto; Maria Kankkio, kasvatustieteiden maisteri, Laukaa; Anniina Laajalehto, valtiotieteiden maisteri, Forssa; Katja Lempinen, filosofian maisteri, Nakkila; Kirsi-Maria Nikander, filosofian maisteri, Turku; Ari Nyberg, kauppatieteiden maisteri, Turku; Kirsi Palosaari, tradenomi, Espoo; Satu Piispanen, sosionomi AMK, Jyväskylä; Juha Poikajärvi, valtiotieteiden maisteri, Helsinki; Anita Reiman, tradenomi, Ypäjä; Janne Samsten, toimitilarestonomi AMK, Kaarina, Monica Sandell, tradenomi, Pöytyä; Inkeri Taurula, biotalouden liiketoiminnan johtamisen YAMK-tutkinto, Siilinjärvi, Katariina Wirén, hallintotieteiden maisteri, tradenomi, Turku.
Hakemuksia käsitellyt virkamiehistä ja luottamushenkilöistä koostuva työryhmä päätti pyytää seitsemän hakijaa videohaastatteluun niin, että ne olisivat katsottavissa viimeistään 10. toukokuuta. Videohaastatteluun pyydetään Elina Arppe, Jaana Halonen, Anniina Laajalehto, Kirsi-Maria Nikander, Kirsi Palosaari, Satu Piispanen ja Janne Samsten.
Virkaa aiemmin hoitanut Mariikka Mertanen irtisanoutui tultuaan valituksi Tampereen seudun ammattiopisto Tredun henkilöstöpäälliköksi.

Alun perin 30.4. julkaistua uutista on päivitetty 3.5. videohaastatteluun kutsuttavien lukumäärällä ja nimilistauksella.