Loimaalaisilla hyvä alku Superpesis-joukkue Hyvinkään Tahkoa vastaan – katso keskiviikon harjoitusottelu

0

Loimaan Palloilijoiden harjoituspelit jatkuvat. Keskiviikkoiltana LP kohtasi Hyvinkään Tahkon Superpesisjoukkueen kello 18.
Ottelun ennakkostudio alkoi kello 17.45. Äänessä on J-P Niittymäki.

 

 

Koronarajoitusten vuoksi pesisstadionilla ei saa olla paikalla yleisöä, mutta ottelua pääsee seuraamaan Loimaan Lehden verkkosivujen kautta vapaasti.

Loimaan Palloilijat ja Hyvinkään Tahko yhteistyössä myös alkavalla kaudella

Loimaan Palloilijat ja Superpesis-joukkue Hyvinkään Tahko jatkavat farmi- ja yhteistyösopimusta myös alkavalla kaudella.

Yhteistyö sai alkunsa Loimaan noustua ykköspesikseen kauden 2019 päätteeksi. Seurojen välinen sopimus kattoi aluksi vain kauden 2020, mutta sitä jatkettiin nyt vuodella.

– Saamme nuoria, nälkäisiä pelaajia, käyttöömme. Heillä ainoa tavoite on kasvaa Superpesis-pelaajiksi. Näin ollen saamme myös omaa rotaatiota pyöritettyä ja kuormaa jaettua. Ja samalla mahdollistetaan joukkueemme asettaman kovan tavoitteen tavoittelemista, kommentoi LP:n miesten pelinjohtaja Joni Kalttonen tiedotteessa.

Hyvinkään Tahkolle on tärkeää taata ja tarjota nuorille urheilijoilleen mahdollisimman kehittävä polku kohti huippua. LP tavoittelee yhteistyön myötä kilpailua joukkueen sisällä ja pyrkii parantamaan iskukykyään Ykköspesiksessä.

Superpesiskausi alkaa perjantaina 28. toukokuuta ja Ykköspesiskausi kesäkuun alussa.

Lue lisää 24.4.2021 lehdestä