Tanokkaan kylässä tehdään suuren luokan terästöitä – katso video kuljetuksesta

0

Huittinen/Vampula
Tontilla ei ollut vuonna 2005 kuin vanha omakotitalo ja lato, kun Janne Survonen alkoi ottaa ensiaskeliaan yrittäjänä.
– Ajattelin, että jos sen verran tulisi hommia, että saisin itseni työllistettyä, niin se riittäisi.
Tulihan niitä, odotuksiin nähden moninkertaisesti. Parhaillaan työn alla on esimerkiksi Harjavaltaan toimitettava 900 metriä pitkä teräsputkisilta, joka kootaan 25 moduulista ja jonka ovat tilanneet Suomen Teollisuuden Energiapalvelut ja Basfin akkumateriaalitehdas. Merkittävä osa konepajan tuotannosta siirretään tilaajille erikoiskuljetuksilla. Harjavaltaan kuljetettavista putkisillan moduuleista suurimmat ovat 44 metriä pitkiä, seitsemän metriä korkeita, viisi metriä leveitä ja painavat 80 tonnia.

Lue lisää 22.4.2021 lehdestä