Henttonen ja Hollo solmivat jatkosopimukset Bisonsissa

0

Koripallo
Ilari Uusitalo
Korisliiga-kauteen valmistautuva LoKoKo Bisons on solminut kaksi jatkosopimusta, kun Divisioona A-mestaruuden voittaneesta joukkueesta jatkavat kapteeni Juho-Matti Henttonen 1+1-vuotisella sopimuksella, sekä Eemeli Hollo 2-vuotisella sopimuksella.

Viime kaudella kapteenin virkaa toimittaneen Henttosen jatko oli yksi iso palanen Bisonsin palapelissä. Henttonen on ollut osa loimaalaisten Korisliiga-projektia divisioona-B:stä saakka ja viime kauden jälkeen saavutettu Korisliigaan nousu oli pitkäjänteisen työn tulos.

Henttonen pelasi viime kaudella uransa parhaan kauden saavuttaen kauden keskiarvoikseen 12 pistettä ja viisi levypalloa ottelua kohden. Henttonen on erinomainen joukkuepelaaja, joka ymmärtää päävalmentaja Darko Mihajlovicin pelikonseptin. Henttosen merkitys jo sopimuksen solmineen Vesa Heinosen kanssa joukkueen yhteenhitsautumisessa onkin merkittävä.

Myös Loimaan Korikonkarien oma kasvatti Eemeli Hollo on solminut sopimuksen Bisonsin kanssa. Hollon sopimus on 2-vuotinen, joten nuoren miehen kehittymistä saadaan ihastella Loimaalla ainakin seuraavat kaksi vuotta.

Hollo murtautui toden teolla pelaavaan kokoonpanoon viime kaudella merkkauttaessaan kauden keskiarvoiksi 14 minuutissa neljä pistettä ottelua kohden hyvällä kolmen pisteen heittotarkkuudella. Hollo onkin nimenomaan heittäjä, josta osoituksena kauden korkein pistesaldo 24 pistettä miehen upottaessa kahdeksan kolmen pisteen heittoa sisään Pyrinnön Akatemia-joukkuetta vastaan tammikuussa.

Joukkueenjohtaja Heikki Perho on tyytyväinen miesten jatkosopimuksiin.
– Oli mahtavaa, että omat pojat jatkavat meillä. Molemmat kehittyivät viime kaudella paljon ja on mielenkiintoista nähdä mitä liigakausi tuo näille herroille tullessaan.