NOVIDA LUKIO Aalto Helmi, Ahtiainen Petra (amm.), Eskola Heidi, Eskola Jenni, Eskola Oona, Gordiienko Vladyslava, Haavisto Anni, Heikkilä Saga, Heikkinen Juho, Hongisto Eetu,

Juurenheimo Mette, Kangasperko Laura, Kangassuo Sara, Karmakallio Anni, Kaunisto Moona, Kauppi Aleksanteri, Kivinen Veera, Kiviranta Viivi, Knuutila Elsa, Koenkytö Janette, Koivunen Ilari, Kojo Martti, Kurppa Petteri,Kurppa Salla-Mari, Laurila Aura, Laurila Leena, Legenkyy Vladyslav, Lehtonen Lauri, Leijon Jasmin, Lindgren Joona,

Muurinen Matias, Mäkelä Janette, Mäkinen Venla, Nummela Inka, Nurminen Jere, Nykänen Venla, Ojala Sanna, Ovaskainen Senja (amm.), Paljakka Maija-Emilia, Prusila Liisa. Pyykkö Linda (amm.), Rautiainen Lassi, Ruohonen Tony, Rämö Elias,

Saarikko Santtu, Salo Elmo, Salo Kasperi, Salonen Jesse, Seppälä Jussi, Siirilä Valtteri (amm.), Sjöblom Ilona, Sosi Ulriikka, Suominen Otto, Suvitie Neea, Säynäjäkangas Emilia, Turpeinen Herkko, Vainiotalo Annikaisa, Vuorinen Jesper, Väliharju Otto, Yli-Lassila Krista, Yrjölä Roni.

 

KOSKEN LUKIO Anttila Aino, Hildén Elias, Holm Pauliina, Honkala Kasper, Iltanen (Ahonen) Sara, Isotalo Lotta, Isotalo Peppi, Jansson Jemina, Jumppanen Liina, Järvelä Aaro, Kanasuo Eero, Kichuk Vladyslav, Korpiaho Roosa, Kotitalo Aaron,

Laaksonen Aarne, Laaksonen Aleksanteri, Lehtovaara Leevi, Loisa Oona, Markkanen Eero, Meller Inkeri, Niemi Milla, Nieminen Jessica, Numminen Enni, Numminen Kristiina, Peltoniemi Patrik, Pietilä Miko, Pietilä Nea, Pihlava Sara, Posti Emilia, Prusila Miro, Raikko Adele, Raikko Amanda, Ratas Julia, Riitamaa Sofia,

Saari Santeri, Saarinen Oskari, Salminen Ida, Salmio Oskari, Seppänen Niko, Silander Kristiina, Suominen Santeri, Suonpää Saara, Söderlund Jan, Tossavainen Minna, Vuorentausta Riikka.

 

PUNKALAITUMEN LUKIO Aro Elli, Huuska Linnea, Kajantola Teemu, Peräniitty Jaakko, Viitasaari Emma.
Aurinkorannikon suomalainen koulu: Murtoo Helmiina.

 

ELISENVAARAN LUKIO Arvola Einari, Arvola Jenni, Eloranta Venla, Haavisto Helmi, Heino Sofia, Hiljanen Liinu-Sofia, Hiltunen Joel, Huhtala Jeremias, Hurme Veikka, Jälkö Leevi, Kallio Oskari, Karjanoja Noora, Kujanpää Salla, Kuusisto Sofia, Lahtinen Kaapo, Laine Amanda, Lainoja Melissa, Lehtilä Jasmin, Lindell Saara,

Marttila Taimi, Marttila Terho, Nieminen Tuomas, Nissilä Severi, Puisto Pauliina, Rantanen Matias, Räsänen Niklas, Saarinen Sini, Sahla Hanna, Salonen Eero, Simola Mikko, Simukka Oskari, Sulin Marcus, Teräs Sara, Tuuppa Karita, Uimonen Emma, Uusimaa Miikka, Vesikko Helmi, Vuori Oskari.

 

LAUTTAKYLÄN LUKIO Alho Riina, Aro Heta, Haavisto Lotta-Sofia, Järvenpää Rasmus, Kaasalainen Eemil, Kalmi Henna-Maarit, Karttunen Aada, Kaunistola Henna, Kivipelto Leevi, Koski Anna, Kujansuu Emma, Kyrömäki Milja, Kärki Matias,

Lahti Eerika, Leppämäki Eetu, Ljesnjanin Aladin, Lähde Elisa, Meiseri Silvia, Mäkelä Noora, Mäntysaari Helmi, Novakovych Vadym, Nurminen Jemina, Oinonen Miikka, Ojansivu Ilona, Pirkola Veera, Pitkäperko Emmimari, Pohjolainen Iina, Randell Helmi, Seppä Anniina, Seppälä Frans, Silenko Robert, Soo Laura, Suittio Emmi, Syrjänen Heli, Tammark Tauri, Tapio Emmi, Uotila Emma-Sofia, Virta Aaron.

Aikuislinja: Laaksonen Marianne, Sario Ernesti, Vehviläinen Tuomas.