Kopit: Kiitos ammattilaiselle!

0
Tällä kertaa Kopeissa kiitetään muun muassa kaapeli-tv:n vahvistimen korjannutta ammattilaista.

Miksi juuri Suomessa on koko ajan niin vaikeata saada rajoituksia maahantulon osalta, vaikka kaikissa muissa Euroopan maissa rajoitukset ja ehdot ovat olleet käytössä jo pitkän aikaa? Luulisi terveyden olevan kaikkein tärkein perusoikeus myös Suomessa! Joko lakia tulee muuttaa tai lain soveltamista yksinkertaistaa. Ehkä nykyinen hallitus ja oikeuskansleri naurettavine perusteluineen ja tulkintoineen pitäisi laittaa jo vaihtoon!

Matti Ojala

Hankkijan viereisellä tontilla olisi myös katselmuksen paikka.

Ohikulkija

Kyllä nyt pitäisi jo herätä tapahtumien järjestäjät! Kun paikallislehdessäkin ilmoitetaan nuorten joukkoaltistumisesta. Ei nyt mitään massatapahtumia! Ottakaa nyt nuoret huomioon, kun tapahtumista päätätte.

Paras katsoa vuodella etiäpäin

Kirjallinen huomautus esimieheltä ja työkavereiden/asiakkaiden palutteesta huolimatta hoitaja saa vakituisen paikan.

Oikeesti?

Joku kirjoitti kopeissa kadonneesta avaimesta. Se kuka kadottaa avaimen on siitä vastuussa. Jos esim. vuokralainen ei palauta kaikkia avaimia taloyhtiö voi vaatia asunnon omistajan sarjoittaa lukot uudestaan. Sen takia kun avaimia on paljon maailmalla niin niillä vanhoilla avaimilla pystytään vielä kulkee talossa senkin jälkeen kun ei enää siellä asutakaan.

Telialle kiitokset. Kaapeli-signaali katkesi Myllykylän alueella. Vikailmoituksen jälkeen kaikki sujui kuin ”Strömsössä”. Päivystävä asentaja saapui alta aikayksikön ja paikansi vian Myrskylinnan alueelle ja vaihtoi vahvistimen.

Hienoa todeta ammattitaitoa

Kiitos Laatuauton Pekka Virtaselle erittäin hyvästä palvelusta ja hyvää kesää koko henkilökunnalle.

Nissan-tatu

Suomi korruptoituu, mutta sen toistaiseksi voi laskea hyvä veli järjestelmään, jossa pelimerkkeinä toimivat poliittiset suhteet. Kun puolue on oppositiossa, halutaan eroon poliittisista virkanimityksistä muttei enää hallituksessa. Kansainvälistymisemme on yksi tekijä, jota ei huomata tai haluta ottaa todesta. Se aukaisee ovemme maailmalta meille tulevalle korruptiolle, jengiytymiselle ja rikollisuudelle.

Taisto Levo