Novidan Myllykyläntien yksiköstä ammattiin valmistuvat

0

LOIMAA Novida ammattiopiston ja lukion Loimaan Myllykyläntien yksiköstä ammattiin valmistuvia kevätlukukaudelta 2021.

Autoalan perustutkinto, ajoneuvoasentaja: Ahlgren Samuel Pekka Vihtori, Havia Tero Ilmari, Isotalo Tuomas Esa Johannes, Levomäki Elias Leevi Johannes, Niemi Roni Johan Wilhelmi, Pukkila Mikko Arvo Mikael, Pullinen Erno Paavo Oskari, Pyykkö Joni Olavi Johannes, Reunanen Joeli Hannes Vihtori, Ruusunen Nico Petteri ja Saari Toni Petteri.
Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, kampaaja: Hakala Sofia Jenni Kristiina, Lehtinen Tanja Kaarina, Mattila Roosa Maria, Nortamo Veera Maarit, Ots Helena, Peltola Nea Emilia ja Uusimäki Tinja Henriikka.
Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, kosmetologi: Arponen Nea Kastehelmi, Hakala Sara Elina Anneli, Heinonen Crista Kastehelmi, Korhonen Virpi Helena Marika, Kortepohja Sari Marjaana, Krekula Suvi Marja Elina, Kuusinen Vera Maria Kristiina, Laakkonen Susanna Tuulikki, Laine Joanna Julia, Marjunen Nea Julia, Mikkola Riina Elli Kaarina, Nieminen Emma Julia, Ojala Tiia Helena, Ovaska Pinja Alina, Pavlov Anneli, Pihlajasaari Niina Maria, Saarinen Roosa Sandra-Sofia, Toivonen Mona Pihla Helena ja Uusitalo Jessika Eveliina Maria-Josefiina.
Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, levyseppähitsaaja: Anttila Leevi Kalle Matias, Perttunen Juuso Aleksanteri, Rinne Eemeli Artturi, Suvila Jere Santeri ja Vuori Niklas Jesse Johannes.
Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, koneistaja: Isotalo Niko Oskari ja Sinkkonen Lassi Pekka Nestori.
Rakennusalan perustutkinto, talonrakentaja: Heininen Joni Robert, Kärhä Markus Leevi Olavi, Mäensalo Antti Juhani, Niemikorpi Mirkka Kristiina, Nummela Vili Ilmari, Ruusunen Arttu Emil ja Savolainen Tomi Kristian.
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto, kokki: Haavisto Niko Petteri, Heikkilä Sofia Henriikka, Kankaanranta Inkeri Maria, Koivula Jarno Aarne Petteri, Laine Valtteri Joel Tapio, Laitinen Eveliina Julia, Leminen Pertti Taavi Einari, Rantanen Markus Kristian, Riikonen Sami Johannes, Sivén Nico Rafael, Tenkanen Loviisa Helmi Aleksandra, Vahlberg Kristian Ilmari Mikael ja Välitalo Ville Oskari.
Sähkö- ja automaatioalan perustutkinto, sähköasentaja: Alanko Jouko Juhani, Ekholm Rolf George Viljami, Ilola Niko Toivo Mikael, Jafari Omid, Jauhonen Kaapo Juho Eemeli, Kajander Eero Pentti Matias, Karanko Eero Matias, Kesseli Lauri Heikki, Laaksovirta Petteri Matias, Lehti Arto Miikkael, Mäkilä Aleksi Eelis Olavi, Mäkitalo Jani Juhani, Niemelä Matti Mikael, Nordlund Henna Kristiina, Nurminen Pekka Juhani, Rantanen Jesse Kristian, Rantanen Lauri Mikael, Sadinmäki Leevi Petteri Nikodemus, Savoila Matti Heikki Valentin, Syrjälä Sami Juhani, Tapola Ismo Sakari, Tuhkala Tenho Petteri, Viipuri Juha Unto Mikael ja Yrjölä Niko Kalevi.
Talotekniikan perustutkinto, putkiasentaja: Hakala Akusti Gunnar, Jokinen Jarkko Juhani, Karlberg Krister, Ketola Timi Otto Mikael, Kovanen Lauri Vilho Juhani, Lehtinen Mika Ilmari, Sillsten Juho Pekka Mikael, Tuomisto Jere Kalervo, Turpeinen Sampo Otto Ilmari, Virtanen Jani Juhani ja Vuolle Marcus Gabriel.

Valmistuvien listaa on päivitetty ke 2.6. klo 12.58.