Novidan Turuntien yksiköstä ammattiin valmistuvat

0

LOIMAA Novida ammattiopiston ja lukion Loimaan Turuntien yksiköstä ammattiin valmistuvia kevätlukukaudelta 2021.

Taideteollisuusalan perustutkinto: Niinimäki Tanja ja Mäkiniitty Tarja.
Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto: Ahola Tiina, Antell Lia, Feiberg Eleri, Hakala Viivi, Hannula Minttu, Heikkilä Tuulikki, Hiekkanen Rose-Marie, Hongisto Marianne, Ilola Sirkka, Kalenius Tehilla, Kanerva Taru, Kataja Emmi, Keto Anita, Koivu Aatu, Kylä-Uuppo Kati, Lintunen Maria, Lötjönen Elina, Marttila Salla, Mäkilä Venla, Ploscaru Mariela, Pyykkö Linda, Reponen Maarit, Ristimäki Roosa, Seppänen Sanni, Simola Nina, Säilä Rita, Taskinen Jenni, Tiik Diana, Toivonen Kamilla ja Toivonen Minja.
Liiketoiminnan perustutkinto: Bondar Svitlana, Heikkilä Roosa, Hietanen Tiia, Jokinen Taru, Jussilainen Aleksi, Kilpinen Henna, Knuutila Veikka, Lamminen Severi, Mäkinen Janne, Pietilä Suvi, Rantala Neea, Rönnblad Mikael, Saarikoski Virve, Salmensuu Senni, Vaintola Juliette ja Vuori Jami.
Media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkinto: Auvinen Juri, Birch André, Kivilä Jenna, Nurmi Sanna ja Salminen Pyry.

Valmistuvien listaa on päivitetty ke 2.6. klo 13.