Pemamekille tytäryhtiö Saksaan

0
Pemamekin pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Loimaalla. Yrityksessä työskentelee 250 henkilöä. Kuva: LL arkisto.
Oliver Decker on valittu johtamaan Pemamekin Saksan tytäryhtiötä.

Loimaalainen hitsaus- ja tuotantoautomaatiovalmistaja Pemamek on avannut tytäryhtiön, Pemamek GmbH:n, Saksaan. Yhtiön mukaan uusi tytäryhtiö on osa yrityksen pitkän linjan globaalia tavoitetta olla lähellä asiakasta paikallisesti.

– Tällä hetkellä olemme vahvassa kasvuvaiheessa ja tämän avauksen ansiosta pystymme entisestään tukemaan tulevaisuuden kehitystämme, Pemamek Oy:n toimitusjohtaja, Juha Mäkitalo kertoo yhtiön tiedotteessa.

Pemamek on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan automatisoituja tuotantoratkaisuja merkittäville kansainvälisille teollisuuden aloille, kuten telakka-, tuulivoima- ja konepajateollisuuksille. Saksassa suunnitelma on keskittyä ensisijaisesti tuulivoiman ja raskaan kone- ja laitevalmistuksen sektoreihin.

– Pemamekilla on jo ennestään vahva globaali asema tietyissä segmenteissä, kuten telakkateollisuudessa. Tavoitteenamme on seuraavaksi kasvattaa markkinaosuutta myös muilla sektoreilla.

Pemamek GmbH:ta johtamaan on nimitetty saksalainen Oliver Decker . Juha Mäkitalon mukaan Oliver Deckerillä on vahva kokemus kone- ja ratkaisumyynnistä sekä perusteellinen tuntemus Saksan markkinoista.

Perheyrityksen merkittävimpiä etuja Saksan markkinoilla ovat PEMA- ratkaisujen korkea laatu ja edistyksellinen teknologia, Oliver Decker sanoo.

– Olen erittäin innoissani, että pääsen kehittämään ja vahvistamaan Pemamekin asemaa entisestään. Saksan markkinoilla on PEMA- ratkaisuille paljon potentiaalia ja uskon, että nyt paikallisen läsnäolon ansiosta pystymme merkittäviinkin saavutuksiin.

Tytäryhtiön lisäksi Pemamek jatkaa paikallisen partneri- ja agenttiverkoston ylläpitämistä sekä kehittämistä Saksassa.