Dinolift hankkii Pemamekiltä puominhitsausaseman

0
Dinoliftin ja Pemamekin yhteistyö on osa Dinoliftin tulevaisuuden strategiaa.

LOIMAA Henkilönostinvalmistaja Dinolift oy on investoinut Pema-puominhitsausasemaan. Aseman toimitus ja käyttöönotto ajoittuvat ensi vuoden keväälle.
Pemamek oy:n tiedotteessa kerrotaan, että Dinoliftin tilaus sisältää automatisoidun leikkaus- ja hitsausaseman puomien valmistukseen.
– Tunnemme ylpeyttä siitä, että olemme valmistaneet Dino-henkilönostimia Loimaalla jo lähes 50 vuotta. Haluamme jatkossakin olla nostinalalla merkittävä peluri ja tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja turvallisia laitteita. Se edellyttää investointeja tuotekehitykseen, digitalisaatioon ja tuotannon automatisointiin. Pemamek on aina vakuuttanut osaamisellaan ja olen iloinen siitä, että pääsemme kehittämään hitsausautomaatiotamme heidän teknologiansa avulla, Dinoliftin toimitusjohtaja Karin Nars sanoo tiedotteessa.
Tuotantoratkaisu tehostaa Dinoliftin puomien valmistusta. Asema hyödyntää laser-teknologiaa leikkaukseen ja hitsaukseen.
– Puomien valmistus on yksi kriittisistä vaiheista henkilönostinten tuotannossa. Investoimalla Pemamekin kehittämään nykyaikaiseen valmistusteknologiaan turvaamme strategisen valmistusvaiheen luotettavan toiminnan ja parannamme merkittävästi tuottavuutta, kertoo Dinoliftin operatiivinen johtaja Timo Knuutila.

Pemamekin Suomen aluemyyntipäällikkö Samuel Karjalainen pitää merkille pantavana Dinoliftin jo aiempien vuosien kokemusta laserleikkauksesta ja -hitsauksesta puominvalmistuksessa.
– Tämä investointi uuteen moderniin laserhitsausteknologiaan on merkittävä osoitus yrityksen halusta panostaa henkilönostimien tuotannon korkeaan laatuun.
Pemamek on vuonna 1970 perustettu perheyritys, joka valmistaa hitsaus- ja tuotantoautomaatiota raskaalle metalliteollisuudelle. Yrityksen pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Loimaalla.