Ei uusia koronatartuntoja Loimaalla eikä Oripäässä

0

LOIMAA, ORIPÄÄ Loimaalla ja Oripäässä ei ole todettu uusia koronatartuntoja alkuviikon aikana.
Keskiviikkoaamusta Loimaalla oli karanteenissa yhteensä kaksi eikä yhtään henkilöä eristyksessä. Oripäässä oli karanteenissa 26 eikä yhtään henkilöä eristyksessä.
Kaupungin terveydenhuollon tilastojen perusteella Loimaalla on todettu 140 ja Oripäässä 36 koronatartuntaa koko pandemian aikana.
Julkisen terveydenhuollon rokotukset jatkuvat Loimaan ja Oripään yhteistoiminta-alueella tänä perjantaina, jolloin käytössä on yli 600 rokoteannosta. Perjantaina rokotetaan ensikertalaisia, ja rokotusajat kyseiseen rokotukseen ovat täynnä.
Lisäksi kaupunki on avannut rokotusaikoja varattavaksi ensi viikon lauantaille, jolloin rokotetaan sekä ensimmäiseen että toiseen kertaan rokotettavia. Ensikertalaisista rokotusvuossa ovat tuolloin yli 40-vuotiaat ja riskiryhmäläiset.
Ensi viikon lauantaina ensikertalaisten rokoteannoksia on käytössä noin 300, ja keskiviikkoaamusta rokotusaikoja oli vielä runsaasti vapaana. Kaupungin terveydenhuolto suosittelee varaamaan rokotusajan kaupungin verkkosivujen kautta.