Aleksi Kaatrasalo tekee paluun Loimaalle ja Hurrikaaniin

0
Aleksi Kaatrasalo tekee paluun Hurrikaaniin ja muuttaa perheineen Loimaalle.

LENTOPALLO Aleksi Kaatrasalo, 31, tekee paluun Hurrikaaniin ja Loimaalle. Mies on solminut vuoden mittaisen sopimuksen Hurrikaanin kanssa.

Kaatrasalo on urallaan edustanut viisi ensimmäistä liigakauttaan Hurrikaania, jonka jälkeen ura vei Savoon ja kahdeksi edelliseksi kaudeksi Akaaseen.
– Koin aikoinaan, että viiden hurrikaanikauden jälkeen ura jäi polkemaan paikalleen ja tarvitsin uusia virikkeitä. Nyt palaan Loimaalle ehkäpä henkisesti kypsempänä ja rauhallisempana pelaajana, Kaatrasalo pohtii.

Hän debytoi Mestaruusliigassa Loimaalla kaudella 2009–2010 ja kuului viiden ensimmäisen liigakauden ajan loimaalaisten ykköskuusikkoon.
– Hurrikaani on loppusijoituspaikkani. Enää en haikaile täältä pois, mies vannoo ja lisää:
– Jos terveyttä riittää, saatan hyvinkin pelata vielä monia vuosia. Viime kausi oli pitkästä aikaa sellainen, että pääsin pelaamaan terveenä ilman vaivoja, Kaatrasalo myöntää.

Tällä viikolla mies tekee perheensä kanssa muuttoa Toijalasta Loimaalle. Perheellä on omakotitalolle tontti varattuna, mutta miehen omien sanojen mukaan he etsivät edelleen valmista omakotitaloa.
Tämän sopimuksen myötä seura ei enää hae aktiivisesti uusia pelaajia. Mutta ovi jätetään raolleen, jos sopiva pelaaja ilmaantuu vapaille markkinoille.