Ei uusia tartuntoja Loimaalla eikä Oripäässä

0

LOIMAAN SEUTU Loimaalla ja Oripäässä ei ole todettu uusia koronatartuntoja perjantain ja viikonlopun aikana. Uusia karanteeneja ei ole asetettu Loimaalla eikä Oripäässä.

Maanantaiaamusta Loimaalla oli yhteensä kaksi henkilöä karanteenissa eikä yhtään henkilöä eristyksessä. Oripäässä ei ollut yhtään henkilöä karanteenissa eikä eristyksessä.

Loimaan kaupungin terveydenhuollon tilastojen perusteella Loimaalla on todettu 141 ja Oripäässä 36 koronatartuntaa koko koronapandemian aikana.

Loimaan julkinen terveydenhuolto avaa muutamia uusia koronarokotusaikoja ensikertalaisille alkuviikosta. Rokotukset jatkuvat yli 16-vuotiaille.

Ensimmäisen koronarokoteannoksen on saanut loimaalaisista 57,9 ja oripääläisistä 53,0 prosenttia. Koko maan rokotekattavuus on ensimmäisen annoksen osalta 60,4 ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä 59,9 prosenttia.

Ypäjäläisistä on rokotettu ensimmäisellä annoksella 57,6, punkalaitumelaisista 62,4 ja humppilalaisista 56,4 prosenttia.

Koronarokotteen toisen annoksen on saanut loimaalaisista 17,0 ja oripääläisistä 16,2 prosenttia. Koko maassa toisen annoksen rokotuskattavuus on 20,5 ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä 20,9 prosenttia.

Ypäjäläisistä toisen annoksen on saanut 21,7 prosenttia, punkalaitumelaisista 36,4 ja humppilalaisista 22,1 prosenttia.

Tiedot rokotekattavuuksista perustuvat Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sunnuntaipäivän tilastoihin.