Peräänajo ja rattijuoppoja Loimaalla

0

LOIMAA 1950-luvulla syntynyt kuljettaja törmäsi kuljettamallaan henkilöautolla edellä ajaneen ja kääntymässä olleen henkilöauton perään Hämeentiellä viime perjantaina.

Onnettomuus sattui, kun kaksi ajoneuvoa ajoi Loimaan suunnasta pitkin Hämeentietä Ypäjän suuntaan. Edellä ajava henkilöauto oli kääntymässä vasemmalle, jolloin takana ajanut henkilöauto törmäsi kääntymässä olleen ajoneuvon perään.

Aurinko oli häikäissyt takana tulleen ajoneuvon kuljettajan. Häntä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Loimaan poliisi tavoitti viikonloppuna kaksi rattijuoppoa liikenteestä.
1980-luvulla syntyneen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen kuljettaessaan henkilöautoa Virttaantiellä sunnuntaina. Poliisi pysäytti auton liikennevalvonnan yhteydessä kuljettajan ajokunnon tarkistamiseksi.

Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin rattijuopumuksen rajan ylittävän tuloksen.
Kuljettaja toimitettiin Loimaan poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen. Tuloksen perusteella miestä epäillään rattijuopumuksesta, ja hänet määrättiin ajokieltoon.

1990-luvulla syntyneen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen Vienosentiellä lauantaiyönä. Kuljettajalle suoritetun tarkkuusalkometrikokeen tulos ylitti rattijuopumuksen rajan. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, ja hänellekin rapsahti ajokieltoa.