Ehdotukset Oripään valinnoiksi valmistuivat

0

ORIPÄÄ Ehdotukset luottamushenkilöpaikkojen täyttämiseksi Oripäässä ovat valmistuneet. Vain muutama nimi puuttuu enää joidenkin lautakuntien kokoonpanoista.

Ehdotus kunnanvaltuuston puheenjohtajaksi on Matti Kulmanen (kok.), varapuheenjohtajaksi Annika Saarikko (kesk.) ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Julia Isotalo (kesk.).

Kunnanhallitukseen tulee puheenjohtajaksi Anne-Mari Kaarto (kesk.), varapuheenjohtajaksi Pertti Liinoja (vas.) ja jäseniksi Pekka Markula (kesk.), Miia Koivusaari (kesk.), Sanna Kiertonen (kok.), Päivi Kössi (kok.) ja Asmo Mikkola (ps.).

Ehdotus tarkastuslautakunnan puheenjohtajaksi on Tapio Pajula (kesk.) ja varapuheenjohtajaksi Kalle Lähde (ps.).

Teknisen lautakunnan johtoon on ehdolla Janne Paju (kesk.) ja hänen varalleen Tarmo Kankare (vas.).

Sosiaalilautakuntaan on puheenjohtajaksi tulossa Mika Nieminen (kesk.) ja varapuheenjohtajaksi Ilkka Tuomisto (kok.).
Sivistyslautakunnassa puhetta johtaa Päivi Kössi (kok.) ja hänen varallaan Tuire Paju (kesk.).

Keskusvaalilautakunnan puheenjohtajaksi on tulossa Hannu Suisto (kesk.) ja varapuheenjohtajaksi Reijo Vainionmaa (kok.).

Suhteellisten vaalien vaalilautakunnan puheenjohtajisto on Pertti Liinoja (vas.) ja hänen varallaan Julia Isotalo (kesk.).

Ehdotukset lautakuntien jäseniksi ja varajäseniksi ovat myös lähes valmiit. Uusi kunnanvaltuusto käsittelee ja vahvistaa luottamushenkilövalinnat ensimmäisessä kokouksessaan ensi maanantaina, 16. elokuuta.