Koronatartunta loimaalaisessa päiväkodissa

0

LOIMAALLA todettiin kaksi uutta koronatartuntaa loppuviikon aikana. Toinen tartunnoista liittyy aikaisempaan tartuntaketjuun. Sairastunut henkilö on ollut valmiiksi karanteenissa eikä ole näin ollen altistanut ketään.

Toinen tartunnoista liittyy kotimaan matkailuun. Loimaan julkisen terveydenhuollon tietoon ei ole tullut yhtään uutta altistumista tapaukseen liittyen.

Lisäksi loimaalaisessa Nappulakosken päiväkodissa on todettu koronatartunta viime viikon lopulla. Sairastapaukseen liittyy muutamia altistumisia, joiden tarkempaa määrää ei kerrota. Tapauksen johdosta altistuneet henkilöt on asetettu karanteeniin. Päiväkodin asiakkaille on tiedotettu asiasta.

Maanantaiaamusta Loimaalla oli karanteenissa yhteensä 13 henkilöä ja eristyksessä neljä henkilöä. Oripäässä ei ollut henkilöitä karanteenissa eikä eristyksessä.

Loimaan kaupungin terveydenhuollon tilastojen mukaan Loimaalla on todettu nyt 152 ja Oripäässä 36 koronatartuntaa koko pandemian aikana.