”Mitä täällä tapahtuu?”

0

Toivomus kevyen liikenteen väylillä ajaville polkupyöräilijöille: kilauttakaa soittokelloa, kun olette lähestymässä takaapäin ja aiotte mennä ohi. Varsinkin vielä ajamista opettelevat lapset voivat tehdä yhtäkkisiä vempautuksia, mistä voi tulla vaaratilanteita. Ainakaan itseäni ei harmita yhtään, jos joku takaa lujempaa tuleva varoittaa ollessani lasten kanssa liikkeellä tai ajellessani itsekin rauhallisesti niin sanotulla mummopyörällä.

Kiitos, kun kilautatte

Pitäisi joku kontrolli olla Ekotorin leipien yms. ilmaispöydällä. Yksi henkilö voi ottaa kassillisen leipiä yms. ja toisella taas on monta sämpyläpussia.

Monia kertoja nähnyt

Maat joiden talouskasvu, bruttokansantuote, elintaso ja kerskakulttuuri on ollut jatkuvassa nousussa, ovat paljolti ja tietoisesti vieneet talouden kasvun, eli rikastumisen mahdollisuuden köyhiltä mailta. Siis niiltä, joissa jossa talouden kasvun mahdollisuutta ei ole eikä edes tunneta, kiitos länsimaiden. Tunnustammeko siis seuraavan tosiasian, että jos nykyisen kaltainen maailmatalouden tuhlailevaisuus laajenee entisestään, se tuhoaa lopulta kaikki luonnonjärjestelmät?

Taisto Levo

Hieno juttu kun Munkkis vuokraa Mellilästä seurakuntatalon! Tulee tyhjä kiinteistö käyttöön. Olisi muuten mukava asia jos silloin tällöin pitäisitte munkkien myyntipäivän Mellilässäkin?

Luontopäivän vierailu Virttaan esteettemyys polulla oli suuri pettymys. Matka minimaalinen, mutkainen, pyörätuolilla heikkoreunainen ja tulentekopaikka synkässä paikassa, aivan kuin meidät haluttaisi piilottaa.

Retkeilijä

Miks Loimaan Lehdessä ei julkaista enää Loimaan poliisiuutisia. Ois loimaalaisillakin oikeus vähän tietää mitä täällä tapahtuu.

Tuskin on niin, että poliisilla ei ole täällä tehtäviä, ja poliisejakin edelleen on, kun ainakin kerran viime viikolla näin maijan ja Loimaa löytyy L-S poliisin asemakartaltakin. Julkaisemme poliisiuutisia Lounais-Suomen poliisilaitoksen Loimaan poliisilta saamiemme tiedotteiden pohjalta. Niiden saamisessa on ollut useasti viime vuosina lehdestä riippumattomia taukoja. Te lukijamme ymmärrettävästi haluatte tietää, että teidän elämäänne turvataan. Tiedottaminen on tärkeää ja olemme siitä poliisia monesti myös muistuttaneet lukijoidemme puolesta.

Kati Uusitalo, päätoimittaja

Tiedoksi pölhökanto on korkea, jopa useaan metriin sahattu kanto

Nyt on hallituksen koronanhoito alkanut tökkiä pahoin. Perustelen asiaa sillä, että 2 rokotuksen kattavuus on madellut jo viikkoja 43-49 välillä. Hallitus ei ole onnistunut saamaan rokotteita samaan tahtiin kuin esim. Tanska. Siellä kattavuus on jo yli 80 %. Ja syyskuussa yhteiskunta palaa normaaliin.

Matti Ojala